background
KARÁCSONYI AJÁNDÉKNAK KIVÁLLÓ: SZÁLLÁSCSOMAG HOSSZÚ LEJÁRATTAL

 

"SÓSTÓI NYUGALOM" szálláscsomag

– korlátlan WELLNESS-PIHENÉS a Nyilas Fogadóban, saját wellness centrumában -

Igény esetén, külön térítésért, kedvezményes ( - 15%AQUARIUS Élményfürdő belépővel

felár ellenében hétvégén is érvényes

Vendégeink pihenését és feltöltődését szeretnénk teljessé tenni a nyugalmat árasztó Nyilas Wellness Fogadóban, a személyre szóló vidéki vendéglátással. Az Ön által választott szálláscsomag páratlan pihenési lehetőséget nyújt. Amennyiben Ön a nyüzsgő tömeget keresi kikapcsolódása során, akkor nem mi vagyunk a megfelelő hely az Ön számára, viszont  zavartalan feltöltődést tudunk biztosítani.

Ára: 29.900.-Ft, hétköznapokon (eredeti ára: 38.000.-Ft )

hétvégi felár: 8.000.-Ft/szálláscsomag

kedvezményes éjszaka hosszabbítás: 14.000.-Ft 1 éj/ 2 fő

gyerekárak:

- 3 éven alul : 3.000.-Ft/éj

- 3 évtől 12 éves korig: 6.500.-Ft/éj

A szálláscsomag tartalma:

- 2 fő/2 éj,

- pazar reggelivel: svédasztalos felszolgálás, kontinentális kínálat: felvágottak, sajtok, vaj, lekvárok, zöldség, gyümölcs, joghurt, változatos péktermékek, tea, tej, több féle gyümölcslé, meleg reggeli gazdag választékkal, gabonapelyhek, müzlik

- korlátlan wellness használat, saját (300 m2–es) wellness centrumunkban, (nyitvatartási időn belül: 15:00 és 21:00 óra között), szolgáltatások: sószoba, szénaszoba, infra szauna, finn szauna, úszómedence, meleg vizes ülő medence, jakuzzi; a pihenősarokban italpult is rendelkezésre áll, a szálláscsomag igénybevevői itt térítésmentesen fogyaszthatnak különféle gyógyteákat

- igény esetén, külön térítésért masszázst vehetnek igénybe vendégeink.

- ingyenes parkolás udvarunkban

- free wifi

Igény esetén, kedvezményes ( - 15%AQUARIUS Élményfürdő belépőt biztosítunk, külön térítésért, erre való igényét kérjük érkezés előtt legalább 3 nappal korábban jelezze.

 

Felhasználható: 2020. 10. 28-tól. 2021. 05. 20-ig

Nem felhasználható: Kiemelt időszakban és ünnepi időszakban.

A szálláscsomagot a foglalástól számított 5 napon belül szükséges kifizetni átutalással.

A szálláscsomag csak a felhasználási időn belül használható fel,

átruházható, de nem visszaváltható.

Felhasználhatóság hosszabbítása:Amennyiben esetlegesen a szálláscsomagot a lejárati időn belül a vendég nem tudja igénybe venni, a COVID 19 járványhelyzet miatt, a Kormány által esetlegesen kihirdetésre kerülő, korlátozások vagy tilalmak miatt, akkor a csomag felhasználhatósága automatikusan meghosszabbodik 6 hónappal. A meghosszabbított érvényesség ideje alatt 2021. május 21. és szeptember 5. között a Nyilas Fogadó által az adott időszakra majdan közzétett szezonális árak lesznek érvényesek, ebben az időszakban a szálláscsomag árát beszámítjuk az akkor aktuális szezonáraknak megfelelő szállásdíjba. 2021 szeptember 06. és 2020. november 20. között a szálláscsomag az eredeti áron, eredeti feltételekkel használható fel – kivéve az ünnepi időszakokat és kiemelt időszakokat (kiemelt időszak: 2021. október 29-31-ig).

A MEGHOSSZABBÍTÁS FELTÉTELE:  a vásárlástól számított egy hónapon belül a vendég vegye fel a kapcsoltatot a szálláshellyel, időpont egyeztetés végett, és válasszon konkrét dátumot az igénybevételre. Amennyiben karácsonyi ajándékként kapja a vendég a szálláscsomagot, akkor 2021. január 31-ig vegye fel a kapcsoltatot, illetve válasszon konkrét dátumot.

A felhasználás időpontját a szálláshellyel előre egyeztetni szükséges.

A Nyilas Fogadó bemutatása:

Fogadónk Sóstófürdő turisztikai középpontjától, a tótól kb 5 perc sétára található, nyugalmas kertvárosi övezetben. A turisztikai látványosságok ( Állatkert, Aquarius Élményfürdő, Múzeumfalu) szintén rövid sétára vannak hozzánk.

A Nyilas Fogadó épülete egyidős a „boldog békeidőkben” életre kelt sóstói fürdőkultúrával, vagyis az 1800-as évek végére datálódik története. A szálláshely, az udvarház  jellegű rusztikus, családias hangulatú épület, a 19. század végén épült borházból lett kialakítva, illetve új épületekkel kibővítve.

Szálláshelyünkön találhat 2 személyes standard szobákat és 2 szobás (3 és 4 személyes) családi lakrészeket egyaránt.

Wellness részlegünk a szálláshely épülete mellett (kb 15 méterre, az udvarban, különálló épületben található). Jó időben vendégeink szívesen időznek, napoznak a wellness centrum mögött lévő pihenő kertünkben, ahol grillezni, piknikezni is van lehetőség.

 

 

zaszlo zaszlo zaszlo zaszlo zaszlo