background
ESKÜVŐI NYÍLT HÉTVÉGE 2018. 02. 25-26., Szervezd meg esküvődet mindenestől esküvői nyílt napunkon!. Ezen a hétvégén mindenki kedvezménnyel foglalhat!!!

Esküvő, ahogy Ti szeretnétek. Legyetek kreatívak, a Nyilas Fogadó Rendezvényházában megalkothatjátok esküvőtöket. Mindenféle szolgáltatást kínálunk, ami egy esküvőhöz tartozhat, kiválaszthatjátok, hogy ezek közül mire van szükségetek, de saját megoldást is hozhattok bármire. Viszont ha a kényelmet szeretitek, ránk bízhattok mindent, Nektek csak jönni kell. 

Szervezd meg esküvődet mindenestől esküvői nyílt napunkon!. Ezen a hétvégén mindenki kedvezménnyel foglalhat!!! Akár megtalálhatod itt az összes esküvői szolgáltatást, amiből tetszőlegesen összerakhatod a nagy napot, de lehet hogy csak esküvői helyszínünkre van szükséged, mert a többit másképp szeretnéd. 

A Nyilas Fogadó esküvői nyílt hétvégéjén, 2018. február 24-25-én megtekinthetitek az esküvői helyszíneinket: rendezvényház, rendezvénypark, grillterasz, az ifjú párnak a nászéjszakára ajándékba szánt lakosztály, wellness centrumunk.

Kiválaszthatjátok a 6 féle ételsorból, illetve 3 féle italcsomagunkból a nektek megfelelőt.

Illetve egyedi igényeitekre is találunk megoldást. Ha csak helyszínre van szükségetek, az sincs ellenünkre, minden egyebet megoldhattok magatok. Találkozhattok rendezvényszervező-dekoratőr szakemberrel, virágossal, fotós-videóssal, esküvői sminkmesterrel. esküvői „süticsomag” ajánlattal, lesz cukrász bemutató és „esküvői köszönő és köszöntő ajándék” bemutató is.

Miért érdemes még eljönni:

Ha megosztjátok facebook hirdetésünket, és a 2018. 02. 24-25-i esküvői nyíltnapunkon lefoglaljátok nálunk az esküvőtöket, akkor részt vehettek nyereményjátékunkon- melynek nyerteseit vasárnap délután 17:00 órakor a Nyilas Fogadó rendezvénytermében a résztvevő párok fogják kisorsolni

Nyeremények:

- nekünk fizetendő költségeid felét elengedjük,

- menyasszonyi torta,

- menyasszonyi csokor,

 

zaszlo zaszlo zaszlo zaszlo zaszlo